Opruimwandeling De Bilt

Bos opruimwandeling De Bilt

Op 10 oktober 2017 is het de Dag van de Duurzaamheid. Een fijn initiatief wat wij graag willen stimuleren en steunen. Daarom organiseren wij samen met Utrechts Landschap een zogenoemde ‘opruimwandeling‘ in de bossen van De Bilt. De boswachter zal tijdens deze wandeling een en ander vertellen over de natuur en omgeving én we zullen gezamenlijk al het afval wat we tegenkomen opruimen. Zo dragen wij gezamenlijk een steentje bij aan een betere wereld!

De wandeling is aan het einde van de middag (16.00-17.30) in de bossen rondom De Bilt (Beerschoten) en is geheel gratis. Het wordt een ontspannen wandeling, wandelschoenen zijn dan ook niet verplicht (maar mogen natuurlijk wel!).

BELANGRIJKE UPDATE: de boswachter kan er helaas niet meer bij zijn. De wandeling gaat door, maar het nieuwe plan is om te verspreiden waardoor we nog meer afval kunnen opruimen. Ook leuk, toch? 

Wil je meelopen? Wat goed! Geef je hieronder op, dan houden we rekening met je aanwezigheid & sturen we je in de week voor het evenement een e-mail met meer informatie.


[contact-form-7 id=”594″ title=”Opruimwandeling”]

Opruimwandeling De Bilt