Over Goed voor de Wereld

Een van de belangrijkste ideeën die ik met Goed voor de Wereld wil overbrengen is dat duurzaamheid ook leuk kan zijn & dat kleine stappen ook zin hebben. Je hoeft niet meteen als vegan zero-waste minimalist door het leven te gaan om goed te doen (maar, als je dit tof vind – zeker doen!).

Kijk kritisch naar je eigen leven en lever in waar je op in wilt leveren. Zo rijd ik nog steeds met veel plezier in mijn (vervuilende) BMW en omdat autorijden écht een van mijn passies is wil ik daar niet op inleveren. Maar, er zijn genoeg andere aspecten van mijn leven die ik wél duurzamer wil maken: zo wil ik bijvoorbeeld best kinderloos blijven. En eet ik minder vlees, koop ik bijna geen nieuwe kleren (en als ik iets koop is het fair fashion) en vlieg ik minder dan ik zou willen. Daar lever ik op in. En zo denk ik dat jij dat ook hebt: op sommige aspecten wil je inleveren en op andere niet.

Met elke aankoop die je doet breng je een stem uit voor de wereld die je wilt hebben. Daar helpen wij in: daarom geven wij duurzame, mooie producten een podium. Zo maken wij duurzaamheid leuk (en toegankelijk)!

De initiatiefnemer

Nieuwsgierig naar de vrouw achter deze duurzame lifestyle blog? C’est moi – Carlien Laarman. In het dagelijks leven freelance ik voor mooie merken & fijne mensen in o.a. grafisch ontwerp, webdevelopment, online advies, schrijven, projectmanagement en marketing & communicatie.

Ik vind het belangrijk om mijn ondernemerschap sociaal in te zetten. Dat doe ik met Goed voor de Wereld, maar ook met mijn andere sociale initiatief https://www.cvopmaken.nl – de service waarmee ik mensen aan een goed CV help.

Iets samen doen?

Zou je graag willen dat we jouw duurzame product of initiatief testen? Of sta je open voor een kritisch interview? Leuk! Neem gerust contact met ons op. Ben jij een schrijftalent met een drive om de wereld te verbeteren? Tof, we leren je graag kennen! Het is mogelijk een gastblog te schrijven maar we gaan ook graag langere samenwerkingen aan.