Over Goed voor de Wereld

Duurzaamheid kan ook leuk zijn & kleine stappen hebben zin!

Wat ik de afgelopen jaren veel gemerkt heb is dat er een soort van alles of niets opvatting heerst bij duurzaamheid. Als je ‘iets’ met duurzaamheid doet verwachten mensen gelijk dat je alles doet, zoals nooit meer vliegen en vegan eten. En als je dat niet doet krijg je het stempel ‘hypocriet’. Dat soort labels en negativiteit schieten we niets mee op.

Wat mij betreft is het niet zo zwart-wit. Iedereen die iets Goed voor de Wereld wil doen is waardevol en elke actie die gedaan kan worden moet je stimuleren!

Laten we cheerleaden voor elkaar en elke actie en verandering – klein of groot – toejuichen!

Carlien – oprichter Goed voor de Wereld

Met elke aankoop die je doet breng je een stem uit voor de wereld die je wilt hebben. Deze website helpt je daarmee: wij geven duurzame, mooie producten en initiatieven een podium. Zo maken wij duurzaamheid leuk (en toegankelijk)!

Iets samen doen?

Zou je graag willen dat we jouw duurzame product of initiatief testen? Of sta je open voor een kritisch interview? Leuk! Neem gerust contact met ons op.

Ben jij een schrijftalent met een drive om de wereld te verbeteren? Tof, we leren je graag kennen! Het is mogelijk een gastblog te schrijven maar we gaan ook graag langere samenwerkingen aan. Hi, impact!