Pers/Samenwerken

Wij zijn dol op samenwerken en zoeken daarin altijd naar een win-win-win. Een win voor jou, de wereld en voor ons blog. Heb je een mooi idee, concept, product, restaurant, hotel etc dat past in de Goed voor de Wereld lifestyle? Bekijk dan de verschillende mogelijkheden of neem gelijk contact met ons op via samen@goedvoordewereld.nl. Persberichten en nieuws kunnen naar pers@goedvoordewereld.nl.

Doelgroep

Het Goed voor de Wereld publiek is hoog opgeleid, kritisch, goed op de hoogte van het nieuws, geïnteresseerd in groener leven en eco travel en bereid om extra te betalen voor duurzame producten van waarde. Het merendeel is vrouw (75% vrouw – 25% man) in de leeftijdscategorie 25 tot 44 jaar.

Mogelijkheden

  • Ambassadeur/Brand advocate

Wij hebben een passie voor mooie, goede merken en delen graag die passie met onze lezers. Heb jij een merk, mét een sterk verhaal, dat past bij onze groene lifestyle? Stuur dan gerust meer informatie naar samen@goedvoordewereld.nl

  • Blog post

Wil je een goede backlink naar je website? Dan is een gesponsord artikel een goede optie. Wij plaatsen sporadisch dit soort gastartikelen en vermelden er altijd bij dat deze gesponsord zijn. Ook stellen we hoge eisen aan de content, willen we mogen herschrijven waar nodig en moeten de afbeeldingen rechtenvrij aangeleverd worden. Relevantie = key.

  • Review

Wij vinden het hartstikke leuk om nieuwe producten te testen, mits deze duurzaam, groen of sociaal/ecologisch verantwoord zijn. Heb je een Goed voor de Wereld product wat wij objectief mogen testen? Mail dan naar samen@goedvoordewereld.nl – dan zorgen wij dat ons postadres snel in je e-mail komt.

  • Instagram bericht

Ons bereik is het grootst op Instagram, waar wij de niche van bewuste consumenten goed weten te vinden. Wij zijn erg kritisch op onze samenwerkingen, zeker op Instagram. Denk je dat jouw merk bij ons past? Dan is wellicht een samenwerking in de vorm van een gesponsorde instagram-actie, story of bericht mogelijk en leuk! Mail naar samen@goedvoordewereld.nl.

Overige mogelijkheden

Carlien, de oprichter van Goed voor de Wereld, is in te huren als freelancer op het gebied van grafisch ontwerp, webdevelopment en tekstschrijver. Ze werkt voor grote klanten als RTL en de Rabobank, maar ook voor het MKB, zzp’ers en particulieren. Meer informatie en contact op www.carlienlaarman.nl.

Persberichten? Ander nieuws?

Persberichten kunnen naar pers@goedvoordewereld.nl.

Voor overige vragen en opmerkingen verwijzen we naar contact@goedvoordewereld.nl.

Wil je een deel van ons team worden en voor ons schrijven? Bekijk dan de informatie voor schrijvers/bloggers >