Pers/Samenwerken

Wij zijn dol op samenwerken en zoeken daarin altijd naar een win-win-win. Een win voor jou, de wereld en voor ons blog. Heb je een mooi idee, concept, product, restaurant, hotel etc dat past in de Goed voor de Wereld lifestyle? Bekijk dan de verschillende mogelijkheden of neem gelijk contact met ons op via info@goedvoordewereld.nl.

Doelgroep

Het Goed voor de Wereld publiek is hoog opgeleid, kritisch, goed op de hoogte van het nieuws, geïnteresseerd in groener leven en eco travel en bereid om extra te betalen voor duurzame producten van waarde. Het merendeel is vrouw (75% vrouw – 25% man) in de leeftijdscategorie 25 tot 44 jaar.

Mogelijkheden

  • Ambassadeur/Brand advocate

Wij hebben een passie voor mooie, goede merken en delen graag die passie met onze lezers. Heb jij een merk, mét een sterk verhaal, dat past bij onze groene lifestyle? Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

  • Blog post

Wil je een goede backlink naar je website? Dan kan dat ook geregeld worden bij Goed voor de Wereld. Stuur een mail met meer informatie over je aanvraag!

  • Review

Wij vinden het hartstikke leuk om nieuwe producten te testen, mits deze duurzaam, groen of sociaal/ecologisch verantwoord zijn. Heb je een Goed voor de Wereld product wat wij objectief mogen testen? Neem dan contact met ons op!

Persberichten? Ander nieuws?

Persberichten en voor overige vragen en opmerkingen verwijzen we naar info@goedvoordewereld.nl.