Schrijvers/bloggers gezocht

Om meer impact te hebben met GoedvoordeWereld en te groeien hebben wij plaats voor nieuwe schrijvers op ons platform! Vind je het leuk om mee te werken aan een groeiend platform op het gebied van duurzaamheid en anderen blij te maken door hun initiatieven te belichten? Test je graag duurzame producten en vind je het gaaf om evenementen op het gebied van duurzaamheid en retail te bezoeken? Leuk – lees dan zeker even verder!

Goed voor de Wereld: Omdat iedereen een steentje kan bijdragen aan een meer duurzame wereld – zonder écht in te hoeven leveren

Structurele hulp

We hebben ruimte voor structurele hulp én voor gastbloggers. Wil je meerdere malen schrijven voor ons? Dan kun je deel van ons team worden! Als deel van ons team krijg je een eigen GoedvoordeWereld e-mailadres, denk je mee over de contentplanning, schrijf je mooie stukken en misschien wel het allerbelangrijkste: je mag bij onze legendarische borrels zijn! Natuurlijk trakteren wij, aangezien het verder geheel op vrijwillige basis is. Daarnaast leren we je graag een en ander bij over o.a. schrijven en WordPress (het systeem waar onze website in gemaakt is). Klinkt goed, toch?

Gastbloggers

Wil je eenmalig een blog publiceren op ons duurzame platform? Dat kan natuurlijk ook! Voorwaarde is wel dat het blog origineel is en niet gepubliceerd is op andere websites. Daarnaast hebben wij relatief hoge kwaliteitscriteria en is authenticiteit belangrijk. Wij zullen dan ook niets commercieels plaatsen, elk artikel moet écht meerwaarde hebben. Natuurlijk plaatsen wij bij het artikel een link naar je website en wordt je naam en foto/logo erbij weergegeven. Een fijne backlink voor je dus!

Geïnteresseerd? Mail!

Wat leuk! We komen graag met je in contact! Stuur je ons een mailtje op contact@goedvoordewereld.nl? Wij vinden het leuk om wat meer over je te horen. Uiteraard mag je ook gelijk al een artikel of productie meesturen. Gelijk een kopje koffie drinken? Ook dat kan 🙂