Vega(n) koken moeilijk? Probeer een maaltijdbox!

Je hebt volop inspiratie en kookt de sterren van de hemel. Tot… die inspiratie even weg is. Geen zorgen, het overkomt ons allemaal wel eens. Een handige en simpele oplossing? Probeer eens een vega(n) maaltijdbox: dé makkelijkste manier om nieuwe gerechten en ingrediënten te leren kennen. Vandaag geven wij je inspiratie!

Heerlijk veganistisch koken met de Veganbox

Met de maaltijden in de Veganbox kun je snel en gemakkelijk veganistisch koken en de recepten zullen je zeker verbazen. Ga eens los met wortelrisotto, boterbonenpuree of ontdek nieuwe manieren voor het bereiden van tempeh. Erg mooi aan deze box zijn de samenwerkingen met innovatieve food concepten zoals Botanic Bites, Sparc Kitchen, Seamore en Max & Bien. We like!

De box is beschikbaar voor 2 of 4 personen en je kiest zelf het aantal gerechten per week. Recycling vinden ze belangrijk, het koelen doen ze door gebruik te maken van Recycold verpakkingen.

Familiebox

Familiebox is de maaltijdbox voor het hele gezin en helpt gezinnen gezonder te eten. Elke week heb je keuze uit 12 gerechten, waarvan er standaard vier vegetarisch zijn. En. ook hier wordt gebruik gemaakt van de Recycold verpakkingen! Bezorgen doen ze in heel Nederland (Waddeneilanden uitgezonderd) en in Belgisch Vlaanderen.