Tijd voor verandering!

Dit is een bijzonder bericht, want… het deze keer deel ik geen kennis, informatie of tips, maar een persoonlijk nieuwtje. 5 jaar geleden heb ik, Carlien, als hobby deze website opgericht en de afgelopen jaren heb ik met veel plezier in mijn vrije tijd hieraan gewerkt. De missie was vanaf het begin al om duurzaamheid leuk te maken. Weg van het geitenwollen sokken imago, weg van het zwart-wit denken dat je gelijk alles moet veranderen en op naar juichen voor alle kleine veranderingen. Want elke stap die je zet telt!

Voor mij is nu het moment gekomen om richting een nieuwe uitdaging te bewegen. GoedvoordeWereld is hard gegroeid en heeft een eigenaar nodig die dat aankan en er nieuwe energie, passie en tijd in kan stoppen. En die is gelukkig gevonden! Komend weekend zal de verhuis van de website in gang gezet worden en zwaai ik af als eigenaar en auteur. Maar oprichter kan me natuurlijk nooit ontnomen worden 😉

Veel dank aan alle bezoekers, geïnterviewden, tipgevers en iedereen die betrokken is geweest bij GoedvoordeWereld. De instagram blijft in mijn beheer, dus volg die gerust om samen met mij op zoek te blijven naar hoe we duurzaamheid leuk kunnen maken. En, veel leesplezier in de toekomst op deze website!