Favoriete duurzame en eco-vriendelijke webshops

Webshop - goed voor de wereld

Kan je interieur weer een opfrisser gebruiken? Wil je niet met lege handen op een verjaardag verschijnen? Of heb je juist zelf wel weer een kado verdiend? Bekijk dan eens deze ‘goed voor de wereld’-webshops!Legio keuzes met een eigen stijl én verantwoord. Dat is nog eens leuk shoppen!

Novica

Novica was er al vroeg bij op internet: sinds 1999 opereert deze mooie duurzame webshop. Dankzij een investering van National Geographic verkreeg het wereldwijde bekendheid en sindsdien is er al meer dan 75,5 miljoen naar wereldwijde ambachtslieden gestuurd. Aangezien de webshop ambacht verkoopt verschillen de prijzen veel en daarom is er voor elk wat wils. Prachtige producten voor je huis, vriend, vriendin, jezelf op een verantwoorde manier van over de hele wereld. Novica is met recht een topper en wij raden aan om eens een zondagmiddag te spenderen aan het browsen hiervan 😉

Bambeco

Ik word er helemaal hebberig van: zoveel mooie producten! De gift-sets zijn altijd een goede optie om in huis te hebben als kado voor vrienden en familie. Heb je een eye-catcher nodig voor in je huis? Dan raad ik je aan eens de meubels van Bambeco te bekijken. Toegegeven: de prijzen zijn behoorlijk fors dus wees slim en wacht een goede kortingsactie af.

Nkuku

Deze Britse duurzame webshop doet alles goed. Er is dan ook eigenlijk geen enkel product hier wat ik niet zou willen hebben. Vooral van de House & Home collectie wordt ik heel hebberig! En het mooiste? Alles is gemaakt met natuurlijke en gerecycled materiaal én door hier te kopen steun je lokale ondernemers. Wel even opletten: de prijzen zijn in de Engelse pond.

Rewind Design

Bij deze eco-vriendelijke webshop van onze zuiderburen zijn enorm veel goede producten te vinden. Of je nu zoekt naar fashion, voedsel, tassen of juist iets voor je huis: Rewind heeft het allemaal. Ook bezorgen zij, als je voor meer dan €100 besteld, gratis in Nederland. Echter: deze webshop heeft ook een fysieke winkel in Antwerpen. Mooie reden dus om een weekendje weg te boeken!

Kenko

Voor interieur kijk ik toch vaak naar het buitenland maar voor cosmetica hebben wij in Nederland een héle goede partij: Kenko. Naast dat ze een mooi scala aan goede producten leveren hebben ze ook de Kenko Box, waarmee je elke maand verrast wordt met enkele producten. En, last but not least, is er de Kenko Community, waar je met gelijkgestemden in gesprek kunt of juist nieuwe producten als eerste kunt ontvangen.