Tip: vegan & natuurlijke make-up van Boho!

Boho vegan make-up

Op de BioBeurs in Zwolle maakte ik kennis met de enthousiaste en bevlogen Ingrid Lijffijt. Ingrid heeft een fantastische webshop in gezonde en natuurlijke cosmetica. Ze raadde me make-up van Boho aan én gaf me producten van Boho om te proberen. Na enkele weken testen ben ik volledig fan! Lees mee en laat je verleiden om deze natuurlijke en vegan make-up te proberen. Geloof me: je zult er geen spijt van krijgen 😉

Wat maakt de make-up van Boho zo Goed voor de Wereld?

Boho make-up is biologisch gecertificeerd en dierproefvrij. Alle producten zijn gemaakt van natuurlijke ingrediënten (geen parabenen en siliconen) en van hoge kwaliteit, en.. je hoeft er niet de hoofdprijs voor te betalen!

Er is nog meer fijn nieuws: met elke Boho aankoop doneer je automatisch aan verschillende fondsen die bijdragen aan de bescherming van het milieu én herbebossing in Frankrijk.

Ook de verpakking is Goed voor de Wereld: de producten worden zonder doosje geleverd (zelfs de parfums) en alle verpakkingen die wél gebruikt worden zijn recyclebaar. Bovendien is er nagedacht over hergebruik: zo kan de Gypsy Palette (te zien in de foto) bijgevuld worden wanneer een kleur op is!

Mijn favorieten

Gipsy Palette: vegan oogschaduw

De oogschaduws in dit palet bevatten een minimum aan natuurlijke ingrediënten van 99%. Zo vind je op de ingrediëntenlijst bijvoorbeeld maisolie en abrikozenolie. De oogschaduw is ontzettend makkelijk in gebruik: ik breng het simpelweg met mijn vinger aan op mijn ooglid. Een andere optie is om het licht vochtig te maken: dan wordt de kleur nog intenser. Maar, wat mij betreft is deze droog opgebracht intens genoeg!

Biologische mascara

Ik gebruik over het algemeen niet al te veel make-up, maar mascara is hét item waar ik niet zonder kan. Even de wimpers krullen en opdoen en mijn dag kan beginnen! De Boho mascara is perfect voor een gevoelige huid en houdt rekening met de tere huid rond je ogen. Het klontert en vlekt niet en blijft gedurende de dag goed zitten. Wat wil je nog meer in een mascara?

Natuurlijke concealer

Met de handige Boho biologische concealer (in stick-variant!) corrigeer je oneffenheden, voor een perfecte en egale teint. Ook hier zijn natuurlijke ingrediënten gebruikt, zoals bijenwas, olijfolie, babassu- en grapefruitolie. Dit maakt de concealer mild voor je huid, zonder in te leveren op kwaliteit.

Koop het via SoloBioMooi

SoloBioMooi staat voor gezonde huidverzorging en gezonde make-up. Ingrid’s droom is dat iedereen kan genieten van gezonde verzorgingsproducten. Het is ontstaan vanuit haar ervaring als verpleegkundige in oncologie & verloskunde. Hier zag ze wat voor (negatieve) impact verzorgingsproducten kunnen hebben en ontdekte ze haar passie voor eerlijke cosmetica. Daarom biedt haar webshop een variëteit aan producten die vrij zijn van parabenen, hormoonverstorende stoffen, siliconen, oxybenzone, synthetische geur- en kleurstoffen, aluminium, sulfaten en SLS. Cosmetica met een eerlijk verhaal, eerlijke ingrediënten en eerlijke afkomst.

NB: Dit artikel is niet gesponsord geschreven (er is niet voor betaald) . Wel hebben wij kosteloos producten gekregen om te testen.